Υπεύθυνος Μονάδας Συστηματοποιημένου Επισιτισμού (Catering)

Τεχνικός Ποτοποιίας – Αποσταγματοποιίας
Σεπτέμβριος 23, 2018
Στέλεχος επιχειρήσεων τυποποίησης, μεταποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων
Σεπτέμβριος 23, 2018

Ο κάτοχος διπλώµατος ΙΕΚ (Υπεύθυνος Μονάδας Συστηµατοποιηµένου Επισιτισµού- Catering) έχει αποκτήσει γνώσεις, δεξιότητες και επαγγελµατική νοοτροπία, που τον καθιστούν ικανό να οργανώσει και να διευθύνει µε επιτυχία την λειτουργία µιας σύγχρονης Μονάδας Συστηµατοποιηµένου Επισιτισµού.
Κύριο έργο του είναι, η από κάθε άποψη άριστη οργάνωση , διεύθυνση και εξασφάλιση της οµαλής και σωστής λειτουργίας µιας επισιτιστικής µονάδας.
Επαγγελματική Αποκατάσταση
    Ο κάτοχος διπλώµατος, µπορεί να δραστηριοποιηθεί:
  1. Ως εργαζόµενος υπάλληλος σε σχετικές µονάδες Επισιτισµού,στο ∆ηµόσιο Τοµέα.
  2. Ως εργαζόµενος υπάλληλος - στέλεχος , σε σχετικές µονάδες Επισιτισµού ,στον Ιδιωτικό Τοµέα όπως :
    • Σε Εστιατόρια Ξενοδοχείων
    • Σε Μπαρ Ξενοδοχείων
    • Σε Εστιατόρια κάθε φύσεως, όπως γρήγορης εξυπηρέτησης, σνακ-µπαρ, καφεζαχαροπλαστεία κλπ.
  3. Ως αυτοαπασχολούµενος,ελεύθερος επαγγελµατίας,επιχειρηµατίας των παραπάνω Μονάδων ή επιχειρήσεων.
Μαθήματα
  • ΑΓΓΛΙΚΑ
  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΚΡΟ-ΜΑΚΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
  • ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ Ι,ΙΙ
  • ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ Ι,II (ΟΜΕ)
  • OΡΓΑΝΩΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ-ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΙΙ(OME)
  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Ι, ΙΙ
  • ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ)
  • ΤΡΟΦΙΜΑ - ΠΟΤΑ
  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ
  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΣ (ΕΡΓΑΣΙΑ)