Ιστορικό

2000Ίδρυση στο Ηράκλειο Κρήτης στην διεύθυνση 25ης Αυγούστου του εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών CARIERRA σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή.
2001Μεταστέγαση στην οδό Ζωγράφου 14 σε ένα μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο χώρο για την κάλυψη των αυξημένων εκπαιδευτικών αναγκών των σπουδαστών που εντάσονται στην ομάδα της.
2002Πρώτοι απόφοιτοι στους τομείς πληροφορικής και διοίκησης επιχειρήσεων οι οποίοι και εντάσονται απευθείας στην αγορά εργασίας.
2003Γίνεται επίσημο εξεταστικό κέντρο του Cambridge και αποτελεί των πρώτο φορέα στην πόλη που παρέχει δύο πιστοποιήσεις στην πληροφορική.
2004Εισαγωγή του τομέα των εφαρμοσμένων τεχνών και πιο συγκεκριμένα των ειδικοτήτων της διακόσμησης και της γραφιστικής.
2006Δύο απόφοιτοι της σχολής βραβεύονται για την επιχείρηση τους που παρέχει υπηρεσίες διαφημιστικού καταλόγου και ασφαλειών ως πρωτότυπο marketing.
2009Ίδρυσει το ΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ CRAFT και μεταφορά της λειτουργίας του στη διεύθυνση: Ζωγράφου 12 – Ηράκλειο
2013Αδειοδότηση του ΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ CRAFT με αρ. 106341/ΙΑ/31-07-2013 (ΦΕΚ 2007Β) και παροχή νέων σύγχρονων ειδικοτήτων
2017Η ιδιοκτησία και η διευθύνση του ΙΕΚ Craft αλλάζει. Εισάγονται ο τομέας της Γεωπονίας, καθώς και αρκετές νέες ειδικότητες.
2019Μεταφορά του ΙΕΚ Craft στις νέες εγκαταστάσεις του, στη Συβρίτου 3 – Ηράκλειο

Μήνυμα Διεύθυνσης

Αγαπητέ σπουδαστή/ρια,
Ζούμε σε μια εποχή, όπου η σωστή και πιστοποιημένη εκπαίδευση αποτελούν θεμέλιο λίθο για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Οι ραγδαίες εξελίξεις απαιτούν σημαντικά εφόδια και γνώσεις, για όσους ζητούν να φθάσουν στην κορυφή και να καταξιωθούν επαγγελματικά.

Το ΙΕΚ CRAFT στο Ηράκλειο Κρήτης καταθέτει με συνέπεια και αξιοπιστία τις υπηρεσίες του στο χώρο της εκπαίδευσης και αποτελεί σήμερα την κορυφαία λύση για όσους επιζητούν εκπαίδευση συνδεμένη με την αγορά εργασίας.

Με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, μέσα σε ένα περιβάλλον υψηλών και σύγχρονων προδιαγραφών, με άριστα καταρτισμένους και έμπειρους καθηγητές, εγγυάται την αξιοποίηση με τον καλύτερο τρόπο των προσωπικών σας δεξιοτήτων με στόχο την κατάχτηση των ονείρων σας.
Ως διευθυντής του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΙΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ CRAFT, με πολύχρονη διδακτική εμπειρία, σας καλώ να γίνετε μέλος της δημιουργικής μας ομάδας και να ζήσετε το όνειρό σας.
Καλώς να έρθετε λοιπόν. Σας εύχομαι καλή επιτυχία!
Στριλυγκάς Βασίλης Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός Διευθυντής ΙΙΕΚ Craft